Natjecanje Što hoću, mogu!


Znamo da možete! I zato... uključite se u natjecanje, pokažite koliko ste kreativni, poduzetni i inovativni i pritom osvojite vrijedne nagrade, u vrijednosti većoj od 300.000,00 kuna!

Centar izvrsnosti za poduzetništvo Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski treću godinu zaredom organizira natjecanje za sedme i osme razrede SVIH OSNOVNIH ŠKOLA u Republici Hrvatskoj pod nazivom

„Što hoću, mogu!“.

Natjecanje „Što hoću, mogu!“ je natjecanje za razvoj ideja i izradu najbolje promotivne kampanje i promotivnog materijala za pokretanje vlastitog posla.

Natječući se:

  • naučit ćeš kako koristiti vlastite resurse
  • razvijat ćeš poduzetničke vještine
  • naučit ćeš osnove timskog rada i odgovornog ponašanja
  • razvijat ćeš kreativnost, inovativnost, socijalne i komunikacijske vještine
  • rast će tvoje samopoštovanje i samopouzdanje


U ovom natjecanju tvoj će zadatak biti pokrenuti vlastiti posao te napraviti promotivnu kampanju koja će obuhvaćati:

  1. Naziv tvrtke
  2. Logotip (logo)
  3. Power Point prezentaciju
  4. Radijski jingle ili TV reklamu
  5. Promo letak


Sudjelovanjem u natjecanju u mogućnosti si osvojiti bogate sponzorske nagrade, između ostalog i četverogodišnju školarinu za pobjednički tim u jednom od obrazovnih programa u Privatnoj gimnaziji i ekonomskoj školi Katarina Zrinski.

Cilj je natjecanja osvijestiti u javnosti značaj ranog odgoja i obrazovanja za poduzetništvo, u skladu s Nacionalnim okvirnim kurikulumom te Strategijom učenja za poduzetništvo (2010.-2014.).

Sve detalje natjecanja možete saznati putem našeg weba, putem e-maila: stohocumogu@zrinski.org ili na broj telefona 01/ 3010 617 (Antonija Baković, mag.educ.croat., profesorica hrvatskog jezika i književnosti).