Info

Imamo pobjednike petog natjecanja „Što hoću, mogu!“ Sedmaši i osmaši pokazali da hoće, mogu i znaju!

Zajednička fotografija

U četvrtak, 6. travnja 2017., održano je finale natjecanja „Što hoću, mogu!“. Peti su put sedmaši i osmaši prikazali svoja rješenja zadatka, koji je zadao organizator natjecanja Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski, a glavni je cilj zadatka bio osmisliti ...

Više

Hoće, mogu i znaju! Učenice OŠ Grigora Viteza pobjednice su ovogodišnjeg natjecanja „Što hoću, mogu!“

Učenici iz OŠ Tituša Brezovačkog

U četvrtak, 19. svibnja 2016. održano je četvrto finale natjecanja „Što hoću, mogu!“. Kreativnost, poduzetnost, proaktivnost i volja vrijednih učenika koji su sudjelovali u finalu natjecanja, oduševila je žiri i publiku.

Šesnaest timova je u Privatnoj gimnaziji i ekonomskoj školi Katarina ...

Više

Osnovnoškolci treći put zaredom dokazali da što hoće, to i mogu!

Sponzorima smo iznimno zahvalni

U četvrtak 21. svibnja, treću godinu zaredom, u organizaciji Centra izvrsnosti za poduzetništvo Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski održano je finale natjecanja „Što hoću, mogu!“.

Zadatak natjecanja bio je razvoj ideja i izrada najbolje promotivne kampanje i promotivnog materijala ...

Više

Da što hoće i mogu, dokazali su učenici zagrebačkih osnovnih škola! Finale 2014.

Zajednička fotografija žirija, mentora najbolja tri tima

U utorak, 20.05.2014. održano je finale natjecanja „Što hoću, mogu!“ u organizaciji Centra izvrsnosti za poduzetništvo Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski, a pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta.

Na natjecanju osnovnoškolaca za razvoj ideja i izradu najbolje ...

Više

Finale natjecanja "Što hoću, mogu!" 2013.

Zajednička fotografija svih natjecatelja koji, zajedno sa svojim mentorima te stručnim ocjenjivačkim sudom, ponosno pokazuju vrijedne nagrade koje su dobili za svoj trud i uspjeh.

Finale natjecanja osnovnih škola, pod nazivom Što hoću, mogu!, cilj kojeg je bio osvijestiti značaj ranog odgoja i obrazovanja za poduzetništvo u skladu s Nacionalnim okvirnim kurikulumom te Strategijom učenja za poduzetništvo, održano je u prostorima Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina ...

Više