"Vremenske putnice" odnijele pobjedu na 5. Poslovnom izazovu!

Finale petog državnog natjecanja Poslovni izazov održano je u srijedu, 22.03.2017. u Visokoj školi Nikola Šubić Zrinski u Zagrebu, koja je uz Udrugu Inicijativa jedna od organizatora natjecanja.

 

Među 17 finalista pobjedu je odnio tim „Vremenski putnici“, projekt učenica Srednje škole Vrbovec, Monike Perolić, Veronike Duranec i Ines Kuzmek, te mentorice, profesorice Veronike Sorić. Dosjetljive i aktivne djevojke predstavile su obrt proizvodnje piva od meda i ovom poslovnom idejom izborile pobjedu.

 

U svega par bodova razlike, drugoplasirani su bili vrlo kreativni učenici i sjajni prezenteri iz Srednje škole bana Josipa Jelačića iz Zaprešića, Robert Horvat, Marko Šoštarić i Jerko Zadro, te njihova mentorica Anita Kola Brundić, a nastupili su u timu „AKB“ i predstavili mobilnu aplikaciju Zrinski.

 

Trećeplasirani bili su tim „PAAM“ iz Srednje škole za modu i dizajn iz Zagreba, Patricia Pongrac i Anamarija Tutić u pratnji mentorice, profesorice Julijane Zrno, a predstavili su svoju ideju oblačenja i fotografiranja kostima iz vremena Zrinskih.

 

Pobjednice su osvojile vrijednu nagradu – trogodišnju školarinu stručnog studija Ekonomija poduzetništva na Visokoj školi Nikola Šubić Zrinski, u ukupnoj vrijednosti od 66.000,00kn.

 

Sponzori su osigurali brojne nagrade za sve sudionike te ovim putem zahvaljujemo svim našim sponzorima i partnerima: Junior Achievementu Srbija, Hrvatskoj banci za obnovu i razvitak, Zagrebačkom gradskom kazalištu Komedija, Bagolo, Oxford University Pressu, Algoritmu, Atlantic Grupi, Labudu, Kinu Europa i Pučkom otvorenom učilište Petar Zrinski.

 

Zahvaljujemo i nepristranom žiriju u sastavu: gospođa Iva Saraga (Hrvatska banka za obnovu i razvitak), gospodin Darko Radičanin (Junior Achievement Serbia), gospodin Ante Pereza (finalist prvog Poslovnog izazova) i gospođa Marija Mrkonjić (Udruga Inicijativa).

 

Veliko hvala i našim studenticama i studentima Visoke škole na pomoći u organizaciji i provedbi ovogodišnjeg natjecanja - Jasmini Mrvoljak, Ivani Kukec, Nikolini Žiljak te Davidu Batelji.

 

Najboljih 20 učenika s ovog natjecanja sudjelovat će u finalu natjecanja Poslovni izazov Zapadnog Balkana u organizaciji Junior Achievementa od 22. do 24.4.2017., koje se ove godine održava u Beogradu.

 

Veselimo se ponovnom susretu!  Kalendar
 |  9  |  2019
pon uto sri čet pet sub ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30