Poziv na Dan otvorenih vrata – Zrinski te čeka!

Autor: Marina Nikolić

Na koji način postati poduzetan u obrazovanju i kako iskoristiti obrazovanje za razvoj vlastitih poduzetničkih ideja? Kako se kvalitetno osmišljenim samozapošljavanjem uz mogućnosti međunarodne suradnje oduprijeti gospodarskoj krizi? Sve su to pitanja na koja će odgovore svim zainteresiranima ponuditi Visoka škola Nikola Šubić Zrinski na Danu otvorenih vrata u ponedjeljak, 22. svibnja 2017. godine, od 15 do 17 sati (Selska cesta 119, Zagreb).

 

Obrazovna grupa Zrinski u svom radu koristi po mnogočemu drukčije obrazovne metode pa tako učenici PGEŠ Katarina Zrinski osnivaju i rade u virtualnim poduzećima dok studenti Visoke škole Nikola Šubić Zrinski kroz studijske programe osnivaju i razvijaju prave tvrtke, koje nakon studija ostaju u njihovu vlasništvu. Samim time studenti imaju osiguran već uhodan posao i ne postaju „teret“ na tržištu rada.

 

S ovim pristupom obrazovanju i metodama rada, koji uz teoriju daje daleko veći naglasak praktičnim iskustvima nego što je to uobičajeno u hrvatskim obrazovnim institucijama, svi zainteresirani moći će se upoznati na Danu otvorenih vrata kroz prezentacije, razgovor i druženje sa studentima, predavačima i zaposlenicima. Cjelokupan program možete pronaći uz ovu objavu.

 
Preddiplomski studij
Ažurirano: 18. svibnja 2017. 09:21

  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org