Uručena nagrada Šegrt Hlapić


Uručena nagrada Šegrt Hlapić

Na Akademiji u povodu dana Hrvatske obrtničke komore, održane 29. lipnja 2018. godine u Westinu pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, Visoka škola Nikola Šubić Zrinski dodijelila je dvije školarine za stručni studij Ekonomija poduzetništva.

Dobitnicima školarina, učenicima Mariji Grizelj i Miroslavu Mainu, Jasmina Popović iz odnosa s javnošću Visoke škole čestitala je na odličnom uspjehu i ostvarenim rezultatima tijekom školovanja koji nisu prošli nezapaženo, već su nagrađeni ovom vrijednom nagradom te se kratko obratila gostima.

„Uvijek volimo naglasiti da je dobiti priznanje dragocjen i važan cilj svakog pojedinca, ali ujedno i početak, motivator za kontinuirani rad na svom znanju, vještinama i sposobnostima. Upravo je Obrazovna grupa Zrinski više od dva desetljeća posvećena cjeloživotnom obrazovanju za poduzetništvo. Uspjeh naših studenata i polaznika je i naš uspjeh. Stoga, dobitnicima nagrade u ime Visoke škole Nikola Šubić Zrinski i svoje osobno ime želim puno uspjeha i sreće u budućem radu i još jednom ima iskreno čestitam na postignuću koje im otvara vrata u razvoju vlastite karijere.„

Uz nagrade „Šegrt Hlapić“, na Akademiji su dodijeljena i najviša priznanja Hrvatske obrtničke komore - statue „Zlatne ruke“ s poveljom i plakete „Zlatne ruke“ s pisanim priznanjem.


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org