Zdravko Nikolić: Organizacijska kultura najvažniji je pokretač promjena u velikim organizacijama


Ovaj uspješni menadžer kroz svoja iskustva brojnih rukovodećih funkcija u velikim organizacijama upoznao polaznike kolegija „Organizacija i upravljanje poduzećem“ s prilikama i izazovima u upravljanju velikim sustavima

 

U srijedu, 15. studenog u 17 sati u predavaonici I održano je gostujuće predavanje poznatog stručnjaka iz prakse, gospodina Zdravka Nikolića. Pred punom predavaonicom ovaj iskusni menadžer s međunarodnim iskustvom predstavio je studentima Visoke škole za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski specifičnosti upravljanja velikim organizacijama i to kroz primjere tri poduzeća kojima je bio na čelu.

 

 

 

Studenti su tako, iz prve ruke dobili uvid na koji način rukovodstvo vidi svoj utjecaj na komunikaciju u organizaciji, poticanje na promjene, ali i na uspješnost poslovanja. Ovo vrijedno iskustvo našim studentima približilo je principe i odgovornosti upravljanja velikim sustavima, a koliko ih se dojmilo izlaganje Zdravka Nikolića pokazuju sve pozitivne reakcije za vrijeme i nakon predavanja našeg gosta predavača.

 

O gostu predavaču:

Zdravko Nikolić inženjer je elektrotehnike koji svoje zavidno menadžersko iskustvo stječe na rukovodećim funkcijama velikih poduzeća. Nakon višegodišnjeg rada na raznim projektima u zemlji i inozemstvu preuzima poziciju potpredsjednika Uprave CMC Sisak. Karijeru nastavlja u Holcim Hrvatska gdje obnaša rukovodeće poslove u više tvrtki grupe, a nakon toga postaje predsjednik Uprave Dalekovod Proizvodnje. Zdravko Nikolić danas je izvršni direktor u Eco Consultu, internacionalnoj kompaniji posvećenoj obnovljivim izvorima energije i energetskoj učinkovitosti.

 


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org