U Splitu je otvoren područni ured Visoke škole Nikola Šubić Zrinski!

09. svibnja 2017. godine u Splitu je predstavljen 'online' studij ekonomije, poduzetništva i upravljanja Obrazovne grupe Zrinski. Područni ured otvorio je vrata svim budućim studentima zainteresiranima za programe Obrazovne grupe Zrinski. Ured se nalazi u ulici Ruđera Boškovića 21, u sklopu studentskog kampusa i tzv. Ulice studenta. Upisi i konzultacije mogu se obaviti od ponedjeljka do petka u vremenu od 08:00 do 16:00 sati kada predstavnica područnog ureda, Ivana Marasović, radi sa studentima.

Na svečanom otvorenju u Splitu, u 10:30 sati započela je prezentacija programa Visoke škole, upoznavanje sa 'online' načinom studiranja i programom za obrtnička zanimanja koji po završetku predstavljenog seminara mogu upisati Visoku školu, a prezentaciju je vodio dekan Visoke škole Nikola Šubić Zrinski, gosp. Ivica Katavić. Okupljene je pozdravio i gosp. Vitomir Tafra, član upravnog vijeća OGZ-a. Uslijedilo je druženje i okupljanje svih uzvanika.

U 12:00 sati, obilježeno je svečano otvorenje područnog ureda Split Visoke škole Nikola Šubić Zrinski. Uzvanike je pozdravila voditeljica područnog, Ivana Marasović te im poželjela dobrodošlicu i ugodan nastavak druženja. Uvodnu riječ i pozdrav uputio je i dekan Visoke škole, gosp. Ivica Katavić. Okupljenima se obratio i Gosp. Nebojša Jerković iz braniteljske zadruge Modro zelena iz Metkovića te saborski zastupnik, Predsjednik saborskog Odbora za obrazovanje i znanost i kandidat za gradonačelnika Splita gosp. Andro Krstulović Opara.

Nakon otvorenja područnog ureda Split, održana je prezentacija svim uzvanicima te su predstavljeni programi koje nudi Visoka škola, s posebnim naglaskom na 'Online' studij i obrazovanje obrtnika.

Zahvaljujemo svim uzvanicima, svim prolaznicima i na dobrodošlici koju je Split pokazao Visokoj školi Nikola Šubić Zrinski!


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org