Osnivaju se nova studentska poduzeća!

Autor: Dimitrije Milojević

Studenti Visoke škole Nikola Šubić Zrinski i preko ljetnih praznika rade na svojim poduzetničkim pothvatima!

 

Dana 21.07.2017. pokrenut je postupak osnivanja 4 nova studentska poduzeća, a naši studenti sudjelovali su na potpisivanju dokumentacije u javnobilježničkom uredu.

 

Studenti Visoke škole Nikola Šubić Zrinski već na prvoj godini studija osnivaju vlastita poduzeća koja vode do završetka studija, a potom ih bez naknade mogu preuzeti kao svoja, dok troškove početne investicije snosi Visoka škola. Kako u sklopu Visoke škole Nikola Šubić Zrinski djeluje BIZ poduzetnički inkubator (Business Incubator Zrinski), studenti imaju podršku i u vidu inkubacijskih usluga poduzetničkog inkubatora.

 

Novoosnovana studentska poduzeća nose zanimljiva imena, a i djelatnosti. Lutkice j.d.o.o. je poduzeće osnovano od strane studentica Patricije Petreković, Ive Perković i Inge Primorac te se bave izradom unikatnih krpenih lutkica. Poduzeće Apes j.d.o.o. su osnovali Matteo Vejin i Kristijan Obrad, a bave se snimanjem pomoću drona. Poduzeće Glinko j.d.o.o. je pokrenuo David Batelja i bavi se izradom lončarskih proizvoda dok je Kristy Memory j.d.o.o. osnovala Kristina Puce te izrađuje suvenire i ostale ukrase pomoću decoupage tehnike. Poduzeća će, zajedno s prije osnovanima, uz podršku svih mentora nastaviti s radom i razvijati se unutar Poduzetničkog inkubatora Visoke škole Nikola Šubić Zrinski.

 
Obavijesti
Ažurirano: 28. srpnja 2017. 13:12

  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Područni ured - SPLIT

Ruđera Boškovića 21, 21000 Split
Tel: +385 99 21 23 276
E-pošta: ivana.marasovic@zrinski.org


  Područni ured - VINKOVCI

Ul. Ivana Gundulića 11, 32100 Vinkovci
Tel: +385 91 30 10 631
E-pošta: marija.mrkonjic1@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org