Najavljujemo gostujuća predavanja poznatih menadžera iz prakse


U okviru kolegija „Organizacija i upravljanje poduzećem“ na preddiplomskom stručnom studiju Ekonomije poduzetništva održat će se dva gostujuća predavanja poznatih i priznatih menadžera iz prakse.

 

 

U srijedu, 15. studenog u 17 sati, u predavaonici I održat će se gostujuće predavanje poznatog menadžer iz prakse, gospodina Zdravka Nikolića. Studentima Visoke škole za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski kroz svoja iskustva iz dugogodišnje karijere na rukovodećim funkcijama velikih poduzeća predstavit će izazove i prilike upravljanja velikim, dubokim i formalnim sustavima s izraženom hijerarhijskom strukturom.

 

Kako bi studenti dobili uvid i u pliće, fleksibilnije i brže organizacijske strukture idućeg tjedna ugostit ćemo još jednog stručnjaka, gospodina Juricu Vukovića, vlasnika kompanije Euroart93. Svoja iskustva vođenja nekoliko ureda iz regije i upravljanja manjim timovima dizajnera i programera studentima Visoke škole Zrinski predstavit će 22. studenoga u predavaonici I, s početkom u 17 sati.

 

 


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org