Marijana Vitovski iz Ekonomske škole 'Braća Radić' Đakovo dobila vrijednu nagradu Visoke škole Nikola Šubić Zrinski


PROJEKT „BITI BOLJI-BE BETTER“, NAMIJENJEN UČENICIMA SREDNJIH ŠKOLA, OPET JE DAO SVOJ OBOL U POTICANJU UČENIKA NA PODUZETNIŠTVO.

Projekt „Biti Bolji-Be Better“, namijenjen je učenicima srednjih škola i ima za cilj poticanje samozapošljavanja mladih, pripreme za tržište rada i nastavak školovanja – odabir pravog zanimanja. U projekt se do sada uključilo 32 srednje škole iz Hrvatske i oko 9000 učenika.

Dana 17.03.2017. g. (petak) organiziran je Poduzetnički stol s pod nazivom: „BITI BOLJI“ kao i posebni donatorski koncert „HVALA VAM“ Nene Belana, hrvatskog kantautora, pjevača i skladatelja, Nenada Bacha, poznatog glazbenika iz New Yorka i Olje Dešića, poznatog glazbenika.

Kao doprinos poticanja učenika na kreativnost, učenje i poduzetnost Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski nagradila je na Poduzetničkom stolu jednu učenicu-maturanta trogodišnjom školarinom za redovno studiranje na preddiplomskom stručnom studiju „Ekonomija poduzetništva“.

Nagradu vrijednu 66.000,00 kuna dobila je Marijana Vitovski, maturantica Ekonomske škole Braća Radić iz Đakova. Marijana je kreativna, inovativna, poduzetna i nadasve marljiva i ističe se u radu u timu i spremna je na suradnju. Komunikativna, empatična, iskrena, optimistična, postavlja se kao lider i razmjerno tome preuzima i odgovornost. U projekt „Biti Bolji-Be Better“ uključena je od samog početka projekta i zaista je zaslužila ovu vrijednu nagradu.

Nakon dodjele nagrade emotivno je reagirala i rekla nam:

„Kada sam tamo došla nije mi bilo na pameti da bih takvo nešto ja dobila, ali ipak to se dogodilo. Da, ja sam bila osoba koja je dobila nevjerojatnu nagradu, priliku i mogućnost velikog napredovanja te ostvarenja mog cilja. U onom trenutku kada je dekan dr. sc. Ivica Katavić, prof. v. š. prozvao mene kao „dobitnika“ nagrade nisam mogla vjerovati. Jednostavno sam se šokirala, nisam znala što bih rekla i kako bi reagirala. Uručenjem nagrade od strane dekana te čestitanjem i slikanjem vratila sam se na svoje mjesto nastaviti slušati ostale teme. Nisam znala kako bih se osjećala, smijati se ili plakati ili jednostavno ostati ravnodušan.

Predobar je osjećaj znati da si nešto postigao i dobio zbog sebe, svojega truda, rada i zalaganja. Sretna sam znajući kako u Republici Hrvatskoj postoji institucija poput Visoke škole koja, vodeći se društveno odgovornim poslovanjem ulaže u obrazovanje onih mladih kojima je stalo do obrazovanja.

Uvijek sam smatrala kako je obrazovanje nešto najvrjednije i za što se treba boriti. Obrazovanje je jedino pravo istinsko bogatstvo, jer dok je čovjek živ nitko mu ne može oduzeti njegovo znanje.

Isto tako svaki puta kada bi mi netko od profesora, učenika, prijatelja ili općenito ljudi sa strane prišao i čestitao na nagradi osjećala sam se mogu reći čak i posebno.“

Pismo učenice Marijane Vitovski preuzeto je iz časopisa Poduzetnik.

S našom budućom studenticom i njenim kolegama iz Srednje škole u Đakovu, družili smo se i u petak, 24.03. gdje smo predstavili programe Visoke škole Nikola Šubić Zrinski te im poželjeli dobrodošlicu na Visoku školu i u novu akademsku godinu!


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org