Jurica Vuković: Manje organizacije moraju inzistirati na kvaliteti


Vlasnik i direktor digitalne agencije EuroART93 studentima Visoke škole Nikola Šubić Zrinski predstavio specifičnosti vođenja plitkih, projektno orijentiranih organizacija

 

U srijedu, 22. studenog u 17 sati u predavaonici I u okviru kolegija „Organizacija i upravljanje poduzećem“ ugostili smo vlasnika i direktora jedne od najuspješnijih, višestruko nagrađivanih digitalnih agencija koja već više od dva desetljeća sudjeluje na raznim domaćim i međunarodnim projektima. Jurica Vuković svoja je iskustva upravljanja manjom, plićom i bržom organizacijom podijelio sa studentima Visoke škole za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski kroz 8 pravila za tvrtke.

 

 

Tijekom svog predavanje Jurica Vuković je istaknuo prednosti i izazove poduzetništva u Hrvatskoj te naglasio važnost kvalitete rada, predanosti i, najvažnije, strasti u stvaranju i uspješnom vođenju vlastitog poduzeća. Ovim predavanjem naši studenti su dobili uvid u načine upravljanja manjim organizacijama, ali i pobliže upoznali specifičnosti agencijskog poslovanja.

 

O gostu predavaču:

Jurica Vuković je kreativac, dizajner, digitalac i marketingaš koji po završetku fakulteta ulazi u svijet digitalnog marketinga i 1993. godine otvara svoje poduzeće EuroART93 u Sisku. Predanim radom razvija respektabilnu, međunarodnu agenciju, a kontinuiranim inzistiranjem na kvaliteti prikuplja zavidan broj priznanja i nagrada za svoj rad.

 


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org