Tko naši studenti poduzetnici? Pročitajte poslovnu priču naše studentice Kristine Jagić!


Pred povjerenstvom ste predstavili poslovnu ideju. Možete li nam je malo približiti? S kojim ćete se zadacima sve susresti?

Moja poslovna ideja je fotografiranje polaroid fotoaparatom. Budući da su moja ciljna skupina turisti, mlade osobe, parovi i osobe s ljubimcima, osnovni zadatak je stupiti u kontakt s njima te im ponuditi uslugu fotografiranja. Kako je ovdje primarni cilj ovjekovječiti nečiji poseban trenutak, važno je pronaći kvalitetnu pozadinu i atraktivnu lokaciju, kao što su frekventne turističke lokacije.

Što Vam, prema Vašem mišljenju, može predstavljati najveći izazov, a što najveće zadovoljstvo u ovom poduzetničkom pothvatu?

Uvijek je zanimljivo upoznati nove i zanimljive ljude koji rado dijele svoja iskustva sa polaroid fotografijama. Većina ljudi postaje sentimentalna kada govori o starim obiteljskim fotografijama svojih roditelja i sebe u djetinjstvu. Najveći izazov može biti prilaženje nepoznatim ljudima i uvjeravanje u kvalitetu usluge, dok najveće zadovoljstvo, bez sumnje, predstavlja njihov odlazak s novom fotografijom i osmijehom na licu.

U kojoj bi se mjeri stečena teoretska znanja ovdje mogla primijeniti u poduzetništvu?

Ovdje bi se primjenjivala komunikacija sa kupcima, rad na kvaliteti usluge i njezinom poboljšanju.

Završavate prvu godinu studija na preddiplomskom stručnom studiju Ekonomija poduzetništva. Jeste li zadovoljni konceptom studijskog programa?

Uistinu sam zadovoljna svim aspektima koje mi Visoka škola Nikola Šubić Zrinski pruža. Primjećujem kako moje poduzetničke i komunikacijske vještine rastu sa svakim predavanjem. Predavanja su zanimljiva te se iz njih zaista mnogo može naučiti.


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org