Sporazum Visoke škole Nikola Šubić Zrinski i Sokrat škole stranih jezika


Visoka škola Nikola Šubić Zrinski odlučila je svojim polaznicima ponuditi dodatnu vrijednost sklopivši jučer sporazum sa Sokrat školom stranih jezika. Novo partnerstvo dogovorili su dr.sc. Ivica Katavić, prof.v.š. i direktorica Sokrat škole stranih jezika dr.sc. Gabi Abramac, a ovom smo suradnjom svim našim studentima mogućili učenje čak 14 stranih jezika po izvrsnim pogodnostima.

Svjesni smo da je učenje stranih jezika imperativ za uspjeh u poslu te smo stoga dogovorili posebne pogodnosti za učenje stranih jezika sa vodećom školom stranih jezika u Hrvatskoj.

Prema ovom dogovoru, svi studenti Visoke škole Nikola Šubić Zrinski mogu učiti jezike u Sokratu uz značajan popust od 35%. Redovna cijena tečaja je 2150 kn, a specijalna cijena za Visoku školu Nikola Šubić Zrinski je 1592 kn. Ukoliko se odlučite na učenje dvaju jezika, drugi jezik možete dobiti za 999 kn. Obzirom da Visoka škola Nikola Šubić Zrinski želi njegovati odnose i sa studentima koji su već završili naše programe, ova ponuda odnosi se i na naše Alumnije.

Sokrat u ponudi ima 14 jezika, a cjelokupnu ponudu možete provjeriti na www.sokrat.hr. Škola je smještena u ulici Kneza Borne 16, pored hotela Sheraton.

Za kandidate s predznanjem bit će organizirano besplatno testiranje, nakon kojega mogu odabrati termin koji im odgovara.

Napominjemo da nastava u Sokratu započinje ovaj tjedan te da bi se stoga za realizaciju trebali javiti što prije. Kontakt osoba: Gabi Abramac, dr.sc., 0912177722, info@sokrat.hr


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org