Poslovni izazov 2019.: Vrijeme je za nove poduzetnike u gradu


Udruga Poduzetni te Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski sedmu godinu za redom pokreću natjecanje za učenike završnih razreda srednjih škola “Poslovni izazov 2019.”

„Poslovni izazov“ je jednodnevno natjecanje u poduzetništvu u kojem učenici osmišljavaju i izrađuju video prezentaciju svoje poslovne ideje, a sve s ciljem poticanja poduzetničkog duha te razvoja poduzetničkih kompetencija. Sedmo izdanje natjecanja u organizaciji Udruge Poduzetni te Visoke škole Nikola Šubić Zrinski održat će se u Zagrebu, u prostorima Visoke škole Nikola Šubić Zrinski na Selskoj cesta 119, 29. ožujka 2019. godine pod nazivom Vrijeme je za nove poduzetnike u gradu.

Pobjednici natjecanja osvajaju trogodišnju stipendiju na Visokoj školi za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski u ukupnom iznosu od 297.000,00 kn, kao i mogućnost pokretanja vlastitog poduzeća u okviru Visoke škole. Najboljih 20 učenika imat će priliku i natjecati se s vršnjacima iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije na trodnevnom “Poslovnom izazovu zapadnog Balkana” koji će se održati od 23. do 25. travnja 2018. godine u Crnoj Gori.

Sve dodatne informacije možete pronaći u dokumentima sa strane, a mi Vas pozivamo da se odazovete u što većem broju i pokažete zašto ste baš VI najbolji mladi poduzetnici.

Budite odvažni, odgovorite na Poslovni izazov!

 

PRIJAVITE SE KLIKOM MIŠA - OVDJE

 


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org