Osnivaju se nova studentska poduzeća!

Studenti Visoke škole Nikola Šubić Zrinski i preko ljetnih praznika rade na svojim poduzetničkim pothvatima!

 

Dana 21.07.2017. pokrenut je postupak osnivanja 4 nova studentska poduzeća, a naši studenti sudjelovali su na potpisivanju dokumentacije u javnobilježničkom uredu.

 

Studenti Visoke škole Nikola Šubić Zrinski već na prvoj godini studija osnivaju vlastita poduzeća koja vode do završetka studija, a potom ih bez naknade mogu preuzeti kao svoja, dok troškove početne investicije snosi Visoka škola. Kako u sklopu Visoke škole Nikola Šubić Zrinski djeluje BIZ poduzetnički inkubator (Business Incubator Zrinski), studenti imaju podršku i u vidu inkubacijskih usluga poduzetničkog inkubatora.

 

Novoosnovana studentska poduzeća nose zanimljiva imena, a i djelatnosti. Lutkice j.d.o.o. je poduzeće osnovano od strane studentica Patricije Petreković, Ive Perković i Inge Primorac te se bave izradom unikatnih krpenih lutkica. Poduzeće Apes j.d.o.o. su osnovali Matteo Vejin i Kristijan Obrad, a bave se snimanjem pomoću drona. Poduzeće Glinko j.d.o.o. je pokrenuo David Batelja i bavi se izradom lončarskih proizvoda dok je Kristy Memory j.d.o.o. osnovala Kristina Puce te izrađuje suvenire i ostale ukrase pomoću decoupage tehnike. Poduzeća će, zajedno s prije osnovanima, uz podršku svih mentora nastaviti s radom i razvijati se unutar Poduzetničkog inkubatora Visoke škole Nikola Šubić Zrinski.


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org