Otvoren Informativno konzultativni ispitni centar u Županji


Na otvorenju Informativno konzultativnog ispitnog centra u Županji 03. listopada 2018. godine održano je orijentacijsko predavanje za online studente iz Vukovarsko-srijemske županije.

U ime Visoke škole Nikola Šubić Zrinski studente su pozdravili prof.dr.sc. Ivica Katavić, dekan Visoke škole te predsjednik Upravnog vijeća Obrazovne grupe Zrinski g. Vitomir Tafra, mag.oec.

Na otvorenju su sudjelovali gradonačelnik Županje g. Davor Miličević, pročelnik za sport, mlade i demografiju Vukovarsko-srijemske županije g. Kruno Šarić, ravnatelj osnovne škole Mate Lovrak g. Marijan Oršolić i direktorica lokalne agencije za razvoj Vjeverica d.o.o. Županja Ana Cvitković Komesarović.

Osim što je izvrsna za zaposlene osobe i sve koji zbog prostorne udaljenosti ili nedostatka vremena ne mogu sudjelovati na nastavi, a žele visoko obrazovanje i fleksibilnost u obrazovnom procesu, online nastava studentima omogućuje kvalitetno praćenje nastave i interakciju s predavačima na daljinu, kao i razvoj organizacijskih i komunikacijskih vještina. Više informacija o online studiju dostupno je na: https://bit.ly/2mzKOLL

Svim novim online studentima želimo puno uspjeha tijekom školovanja!


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org