Kvaliteta potvrđena ISO certifikatom


Priznanje uspješno implementiranom sustavu upravljanja kvalitetom na Visokoj školi Nikola Šubić Zrinski prema ISO 9001:2015 zahtjevima norme pokazuje kontinuiranu predanost vrijednostima koje njegujemo

 

Visoka škola Zrinski uspostavila je sustav upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2015 zahtjevima norme, što je potvrđeno dobivanjem ISO certifikata za razdoblje od 3 godine.

 

 

Norma ISO 9001 međunarodno je priznata norma za sustave upravljanja kvalitetom koja određuje zahtjeve sustava upravljanja kvalitetom koji su primjenjivi za sve organizacije bez obzira na njihovu vrstu i veličinu. Povodom preuzimanja ISO certifikata naš menadžer za kvalitetu, Danijel Kneževi je izjavio: „Kvaliteta u sustavima visokog obrazovanja nije izbor, već nužnost. Ponosni smo što je Visoka škola Nikola Šubić Zrinski i ovoga puta dokazala mjerljivu razinu kvalitete na svim organizacijskim razinama i jedinicama.“

 

Uspješno implementiranom normom ISO 9001 Visoka škola Zrinski garantira svojim dosadašnjim i budućim studentima, zaposlenicima, partnerima i široj zajednici kontinuiranu i ujednačenu kvalitetu visokoškolskog stručnog obrazovanja.


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: marija.mrkonjic@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org