Obavijest o postupku reakreditacije


U okviru reakreditacijskog postupka koji se provodi na Visokoj školi Nikola Šubić Zrinski obavještavamo sve zainteresirane strane o mogućnostima povjerljive komunikacije.

 

Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski prolazi postupak reakreditacije, koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu Visoku školu za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski posjetit će Stručno povjerenstvo. Želite li dostaviti svoj komentar članovima Stručnog povjerenstva, primjedbe i prijedloge ili želite li pohvaliti rad Vašega visokog učilišta ili nekih pojedinaca, slobodno iznesite svoje mišljenje putem povjerljive komunikacije https://www.azvo.hr/hr/?option=com_chronoforms&chronoform=komentari-nikola-subic do 8. prosinca 2017. g.

Agencija za znanost i visoko obrazovanje jamči anonimnost svim osobama koje napišu komentare. Dobivene će se informacije koristiti isključivo u postupku reakreditacije Vašega visokog učilišta.


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: maja.matanic@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org