Najava Smotre studenskih poduzetničkih inkubatora i studentskih poduzeća

Pozivamo visoka učilišta za sudjelovanje na Smotri studentskih poduzetničkih inkubatora i studentskih poduzeća.

 

 

Ovim putem najavljujemo održavanje Smotre studentskih poduzetničkih inkubatora i studentskih poduzeća, koja će se održati 07.03.2018. u organizaciji Visoke škole Nikola Šubić Zrinski i BIZ-Poduzetničkog inkubatora. Smotra studentskih poduzetničkih inkubatora i studentskih poduzeća održava se u okviru 17. Međunarodnog sajma vježbeničkih tvrtki i studentskih poduzeća u organizaciji Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski.

Obrazovna grupa Zrinski inicijator je uspostave programa „Mreža studentskih poduzetničkih inkubatora“, koji je pokrenut 2012. godine u partnerstvu s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo i investicije, a stručnjaci Visoke škole Nikola Šubić Zrinski prvi u Hrvatskoj i jedni od rijetkih u Europi, pokrenuli su projekt studentskih poduzetničkih inkubatora sa stvarnim studentskim poduzećima, čime su otvorili put sličnim projektima i za druge institucije.

Ciljevi Smotre studentskih poduzetničkih inkubatora i studentskih poduzeća su promicanje obrazovanja za poduzetništvo u visokoškolskom obrazovanju, prezentacija postignuća na području studentskog poduzetništva te popularizacija poduzetništva u studentskoj populaciji.

 

Na Smotri je predviđeno sudjelovanje studenata, nastavnog i nenastavnog osoblja visokih učilišta.

 

Mogućnosti za studente:

-Predstavite Vaše poduzetničke pothvate i/ili studentska poduzeća;

-Sudjelujte na zanimljivim predavanjima;

-Upoznajte druge studente poduzetnike.

 

Mogućnosti za nastavno i nenastavno osoblje visokih učilišta:

-Sudjelujte na okruglom stolu na temu razvoja studentskog poduzetništva;

-Budite gost predavač na Smotri;

-Predstavite rad Vašeg studentskog poduzetničkog inkubatora, poslovnog centra ili drugog oblika podrške razvoju poduzetničkih kompetencija studenata.

 

Svako visoko učilište imati će na raspolaganju prostor s 50 sjedećih mjesta za predstavljanje svojih aktivnosti u trajanju od 30 minuta, a studentski poduzetnički inkubatori i poduzetničke inicijative moći će se predstaviti na štandovima veličine 12m2.

Za sva pitanja i prijave obratite se na e mail adresu biz@zrinski.org ili na telefon 01/4002-303, a iskaz interesa možete poslati preko Google obrasca.

Veselimo se dolasku što više studenata i predstavnika visokih učilišta!


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: marija.mrkonjic@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org