Radionice „EntrepreneurSHEp Croatia" u Rijeci i Splitu

Hrvatska gospodarska komora sa svojim projektnim partnerima Visokom školom za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski iz Zagreba, Tera Tehnopolis d.o.o. iz Osijeka i Tehnološkim parkom Varaždin – TPV organizirala je trodnevnu radionicu u okviru projekta „EntrepreneurSHEp Croatia" - Europska mreža žena ambasadorica poduzetništva koja se održala u Rijeci, u prostorijama Županijske komore Rijeka, na adresi Bulevar oslobođenja 23, 12-14. rujna 2012.

 

Radionica u Splitu se održala 02.-04.10.2012., te je, kao i ona u Rijeci, jedna od 5 radionica koje se održavaju ove godine u 5 različitih hrvatskih gradova, a kroz koje je cilj dovesti zainteresirane žene na razinu pokretanja njihove vlastite tvrtke, nakon što je kroz projekt održano 10 motivacijskih seminara na kojima smo putem ambasadorica, odabranih uspješnih poslovnih žena u Hrvatskoj uspjeli potaknuti nezaposlene i ostale žene da počnu razmišljati o poduzetništvu kao svom životnom putu.

 

Program za radionicu u Splitu možete pronaći uz ovaj članak, a više o projektu "EntrepreneurSHEp Croatia", kao i slike i prezentacije s radionica, možete pronaći na web stranici: http://entrepreneurshep.een.hr/.

 

Hvala našim budućim poduzetnicama na sudjelovanju, želimo Vam puno uspjeha u svim poduzetničkim aktivnostima!


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org