Održane radionice u okviru projekta „Poslujmo zajedno“

U tjednu od 4. do 8. 4. 2016. predavači Visoke škole za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski održali su 5 cjelodnevnih radionica za nastavno osoblje iz partnerskih osnovnih škola u okviru Erasmus+ projekta.

 

Stručno usavršavanje za 15 učitelja iz 3 osnovne škole (OŠ Aleko Konstantinov i OŠ Lyuben Karavelo iz Dimitrovgrada (Bugarska) te OŠ Vladimira Vidrića (Kutina)) provedeno je u tjednu od 4. 4. do 8. 4. 2016. s ciljem osposobljavanja učitelja za razvijanje poduzetničkih kompetencija učenika.

 

Radionice su proveli stručni predavači Visoke škole Nikola Šubić Zrinski, a održale su se u Kutini. Polaznici su jedan dan iskoristili za posjet Visokoj školi Nikola Šubić Zrinski gdje su imali priliku upoznati se sa studentskim poduzetničkim inkubatorom na Visokoj školi.

 

Visoka škola Nikola Šubić Zrinski jedan je od partnera na projektu „Poslujmo zajedno“, financiran u okviru Erasmus+ programa. Glavni je cilj projekta da se, aktivnim metodama poučavanja, obrazovnim radionicama za učenike osnovnih škola i njihove učitelje, potakne na uvođenje poduzetništva u obrazovni sustav. Projekt je započeo 28. rujna 2015. godine i traje do 27. rujna 2017. godine, a ukupna je vrijednost projekta 113.380,00 eura.

 

Grad Kutina koordinator je projekta „Poslujmo zajedno”, a Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski partner uz sljedeće institucije: Razvojna agencija MRAV (Kutina), OŠ Vladimira Vidrića Kutina, Općina Dimitrovgrad (Bugarska), OŠ Aleko Konstantinov (Dimitrovgrad, Bugarska), OŠ Lyuben Karavelov (Dimitrovgrad, Bugarska) i Centar za mlade iz Dimitrovgrada.

 

Radionice su provedene kako bi se doprinijelo ostvarenju rezultata ovog projekta, a to je uvođenje poduzetništva u osnovnoškolsko obrazovanje te kako bi učitelji stečeno znanje mogli prenijeti učenicima u školama.

 

Veselimo se daljnjem nastavku uspješne suradnje!


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org