Nastavlja se suradnja Visoke škole sa znanstveno-tehnološkim parkom – Madan Parque

U periodu od 15. 3. 2016 do 18. 3. 2016. godine djelatnik Inovacijsko-razvojnog centra Zrinski, Dimitrije Milojević, boravio je u znanstveno-tehnološkom parku Madan Parque (Lisabon, Portugal), u sklopu Erasmus+ mobilnosti za nenastavno osoblje.

 

Mobilnost je dogovorena s ciljem zajedničke prijave na dva Erasmus+ projekta te predstavlja nastavak uspješne suradnje na području EU projekata.

 

Madan Parque je znanstveno-tehnološki park vezan za Sveučilište u Lisabonu (proglašen 3. najboljim znanstveno-tehnološkim inkubatorom na svijetu 2011. godine), specijaliziran za pružanje podrške studentima lisabonskog sveučilišta u realizaciji njihovih inovativnih ideja, pružanje podrške start-up firmama uslugom inkubacije i coachinga te pružanje podrške pri prijavi na natječaje financirane iz EU fondova. Suradnja Visoke škole i Madan Parquea uspostavljena je na području zajedničke prijave na nizu EU projekata koji se bave inovacijama i poduzetništvom i nadamo se budućem proširenju suradnje.

 

U sklopu mobilnosti Dimitrije je imao priliku raditi na zajedničkim projektnim prijavama te sudjelovati na nekoliko sastanaka s predstavnicima Madan Parquea vezanih uz Erasmus+ KA2 projekte – Skills4Jobs i iLAB, koje zajednički prijavljujemo.

 

Tijekom mobilnosti održano je i nekoliko neformalnih sastanaka vezanih uz daljnju suradnju između spomenutih dviju institucija što nas posebno veseli jer imamo priliku planirati ne samo ovaj već i mnoge druge zanimljive projekte s partnerom od kojeg možemo mnogo naučiti.


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org