Mentoring u Podgorici u sklopu Tempus projekta „iDea LAB“

U sklopu Tempus projekta „Fostering students’ entrepreneurship and open innovation in university-industry collaboration – iDEA LAB“ Dimitrije Milojević i Marina Nikolić posjetili su Univerzitet Donja Gorica u Podgorici, u Crnoj Gori. Kao dio projektnih aktivnosti predviđeno je da Visoka škola Nikola Šubić Zrinski održi seriju mentoring-sesija na visokoškolskim ustanovama koje su pokrenule iDea Lab-ove u sklopu ovog projekta.

 

Visoka škola Nikola Šubić Zrinski već osam godina aktivno radi na promicanju učenja praktičnim radom studenata unutar Studentskog poduzetničkog inkubatora. Osnivanjem vlastitih studentskih poduzeća i mentorstvom unutar Inkubatora studentima se omogućuje stjecanje teorijskih znanja praktičnim radom.

 

Mentoring se održao na temu iz područja marketinga: „Marketing za mala i srednja poduzeća bez budžeta“, koju su izabrali sami studenti kao nešto što smatraju izuzetno korisnim za buduće zaposlenje. Studenti su bili aktivni, spremni na diskusiju i dijeljenje iskustava, što je predavačima bila najveća motivacija tijekom posjeta.

 

Daljnje aktivnosti u ovome projektu nastavljaju se za manje od mjesec dana, kada će koordinatori projekta iz Novog Sada organizirati treninge za studente iz cijele regije te veliko regionalno natjecanje, Start-Up Weekend.


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org