Vrijedno Erasmus iskustvo na GEA Collegeu

Za mene je Posjet GEA Collegeu u Ljubljani bilo vrlo korisno i inspirativno iskustvo. Bilo je jako lijepo čuti studentske ideje i planove za budućnost. Studenti su stvarno kreativni i otvoreni, tako da sam sigurna da je pred njima svijetla budućnost. Naravno, za postizanje uspjeha potrebno je vrijeme, ali se nadam da su naučili nešto novo na prošlotjednom predavanju i praktičnom radu na vježbi „Brendiranje karta osobnosti“ te da će biti u mogućnosti iskoristiti to znanje za nadogradnju svojih ideja i prijelaz na višu razinu u razradi ideje.

 

Sretna sam što sam sudjelovala kao gost predavač u okviru mobilnosti Erasmus za nastavno osoblje jer čvrsto vjerujem kako Erasmus nudi brojne prednosti za sudionike mobilnosti. Uz nova iskustva i novi način razmišljanja pojedinac širi svoje vidike i razmišlja na više načina nego što ste ikada mogli zamisliti, Erasmus mu daje drugačiju perspektivu i drugačije gledište na stvari koje zna i stvari s kojima se tek upoznaje. Ohrabrujemo naše studente da koriste mogućnosti koje im Erasmus nudi jer je to nešto što će vjerojatno pamtiti do kraja života.

 

Željela bih iskoristiti priliku da se zahvalim gđi Marjani Merkač Skok na pozivu na GEA College, gosp. Iztoku Sili što mi je bio domaćin na predavanju i gđi Urški Ulčar Pahor te gđi Majdi Gartner za dijeljenje brojnih, korisnih informacija o Erasmusu i drugim projektima. Zahvaljujem i dekanici GEA College gđi Katji Kraškovič što je otvorena i što mi je pružila ovu veliku priliku. Zaista se nadam da ćemo nastaviti našu suradnju u budućnosti, ne samo preko Erasmus+ programa, već i drugim projektima i iskustvima.


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org