Otvorili smo 20.Međunarodni tjedan odgoja i obrazovanja


Zamjenica pročelnika Gradskog ureda za odgoj i obrazovanje, gospođa Katarina Milković, danas je u Privatnoj gimnaziji i ekonomskoj školi Katarina Zrinski otvorila jubilarni 20. Međunarodni tjedan odgoja i obrazovanja (MTOO). Cilj ovogodišnjeg MTOO-a je učenicima, ali i njihovim nastavnicima, približiti kurikularnu reformu, Škola za život. Nastava će se u Školi ovaj tjedan održavati kroz projektne radionice. Profesorica Hrvatskog jezika, Bernarda Lukić, istaknula je kako važnost ovih radionica nije samo obrazovna, već i odgojna jer potiče međusobnu suradnju učenika s razrednim kolegama te nastavnicima.

Vrlo produktivan prvi dan MTOO-a je iza nas. Učenici su na današnjim radionicama obrađivali teme kao što su govorno područje njemačkog jezika, Olimpizam, baze podataka i mitovi. Profesori Vitomir Tafra i Dino Hasanbegović s 2.a razredom obradili su temu financiranja poduzetničkog pothvata, u sklopu projekta Budi cool – radi full koji se ove godine provodi u Školi, a kojem je cilj priprema učenika za ulazak u poduzetnički svijet.

Osim radionica, ovaj tjedan održat će se i brojna predavanja na temu poduzetništva, kurikularne reforme i mnogih drugih. Već danas su na predavanju Škola za život – poticanje poduzetnosti nastavnici i stručni suradnici u osnovnim školama imali priliku informirati se o detaljima reforme.

Današnji dan neće biti ništa manje dinamičan, zato vas pozivamo da nam se pridružite!

  Galerija
20. Međunarodni tjedan Radionica za nastavnike i stručne suradnike OŠ Gđa Katarina Milković otvorila je 20. MTOO Učenici rješavaju svoje zadatke Profesor Nikolašević s učenicima Učenici rade svoje projekte


  Kalendar
 |  1  |  2020
pon uto sri čet pet sub ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org