Upisujemo dvadesetu generaciju učenika!!!


Upisi u školsku godinu 2017./2018.! Osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

Želja ti je upisati školu u kojoj ćeš lako naći svoje mjesto pod suncem? Školu u kojoj nisi samo jedan od učenika? Školu koja ti pruža raznovrsne aktivnosti? Školu koja te već od prvog razreda priprema za državnu maturu? Želiš ostvariti sve svoje potencijale?


Svoje mjesto pronaći ćeš u Privatnoj gimnaziji i ekonomskoj školi Katarina Zrinski! Zašto?! Zato što već 20 godina svojim učenicima pružamo vrhunsko obrazovanje! Zato što već 20 godina odgajamo uspješne mlade ljude! Individualnim pristupom potičemo učenike na kreativnost, usmjeravamo ih kako bi pokazali ono što najbolje znaju i mogu, a njihov nam je uspjeh i nastavak školovanja najveća pohvala.


Upišite program ekonomist ili program opća gimnazija PGEŠ Katarina Zrinski i osigurajte svoje mjesto na vrijeme! U tijeku su razgovori za upise u školsku godinu 2017./2018.!


Prijavite se ovdje ili nas nazovite na  01 4002 304 ili 01 3010 622.


  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org