Što hoću mogu 2018.


U četvrtak 19. travnja 2018. održano je šesto po redu finale natjecanja „Što hoću, mogu!“ u organizaciji Centra izvrsnosti za poduzetništvo Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski. Ovogodišnje tema natjecanja bila je „Zagreb u mom srcu“. Zadatak je bio osmisliti turistički slogan grada Zagreba i istaknuti sve njegove posebnosti te izraditi promidžbenu kampanju grada Zagreba.

Pobjedu je odnio tim iz OŠ Pantovčak pod vodstvom mentorice Marine Žitković. Učenice Luka Broz, Mia Kutleša i Sara Krpan predstavile su se svojim sloganom „PutujUČIgradom“ i originalnim zagrebačkim suvenirom CROtramom. Također, djevojke su izradile promidžbenu kampanju pod nazivom „Grad u očima najmlađih koji tek uče slova“ te su nas, na zabavan i poučan način, provele kroz znamenitosti grada Zagreba služeći se slovaricom.

Drugo su mjesto zaslužile sjajne učenice OŠ Ivana Filipovića pod mentorstvom Josipe Vučković Gamulin. Marija Trepšić, Iva Rozi Lopac i Vilma Matošić igrokazom su nas povele u šetnju gradom i predstavile zanimljive događaje specifične za grad Zagreb.

OŠ Kajzerica osvojila je treće mjesto. Učenici Glavač Jakov, Počinok Luka i Švec Jan, uz potporu mentorice Andree Bosanac, predstavili su odličan video uradak vrijedan divljenja te nas na vrlo simpatičan i kreativan način proveli gradom Zagrebom.

Član stručnog žirija bila je Martina Csiffary iz Turističke zajednice grada Zagreba. Kreativnost, poduzetnost, proaktivnost i volja vrijednih učenika koji su sudjelovali u finalu natjecanja, oduševila je sve članove žirija.

Nagrade, zahvalnice i priznanja uručio je ravnatelj PGEŠ Katarina Zrinski, gospodin Dragan Stanković koji je iskoristio priliku te još jednom čestitao svim finalistima i njihovim mentorima koji su nam svojim idejama, trudom i prezentacijama pokazali kako itekako možemo računati na nove generacije poduzetnika.


  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org