Proslavili smo 22. obljetnicu rada naše Škole


I ove smo godine odlučili proslavu rođendana naše Škole održati u maloj dvorani Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski. U petak, 10.svibnja pozvali smo roditelje naših učenika te ostale goste da prikažemo što smo sve uspjeli postići u proteklih godinu dana. Nakon pozdravnog govora našeg ravnatelja Stankovića te emotivnog govora našeg osnivača, gospodina Vitomira Tafre, svoje vježbeničke tvrtke prezentirali su učenici prvih razreda, ali i učenici viših razreda koji su se naknadno upisali. Osim njih, program su obogatili recitatori koji su na ruskom, francuskom, talijanskom, engleskom, njemačkom i hrvatskom jeziku recitirali pjesmu Sergeja Jesenjina „Pismo majci“ koju su s njima uvježbale nastavnice Zeba i Župić te dramska skupina nastavnice Kvasina sa sjajnom izvedbom predstave „Vladavina Ida“. Naš učenik Fran s partnericom Leticijom godinama osvaja državna natjecanja u juniorskoj formaciji te su bili i peti na svjetskom natjecanju, a i nas su osvojili svojim nastupom akrobatskog rock 'n' rolla! Učenici Škole klasičnog baleta smjera narodni plesovi, oduševili su gledatelje svojim a capella izvedbama pjesama „Dobra večer dobri ljudi“, „Mila je dragoga“ i „Naranča“ te plesom „Drmeš“.

Na završetku programa svoje rješenje o upisu u registar vježbeničkih tvrtki dobili su učenici prvih i viših razreda. Nastavnik Nikolašević i gospodin Tafra primili su plakete za 20 godina rada Akademskog ragbi kluba Zrinski. Zahvalnice su primili i Marta, Kristian i Dominic koji su sudjelovali na različitim natjecanjima. Potvrdu za najboljeg učenika u svojoj generaciji dobio je Silvestar, a za najbolje sportaše Karla i Ognjen. Za osobit doprinos radu Škole nagradu su preuzele Claudia i Lara, a za sudjelovanje na Međunarodnim sajmovima vježbeničkih tvrtki Paula. Posebno su pohvaljeni i Dora, Gabriel i Leon za sudjelovanje na WorldSkills Croatia, natjecanju strukovnih škola. Velikim pljeskom pozdravili smo i djelatnike koji su u školi 5 (nastavnici Vukelja, Gojević, Mladić, Ostermann, Mirković, Šimunić Rod), 10 (nastavnica Lukšić) ili 20 godina (nastavnik Nikolašević i teta Višnjica).

Posjetitelji su nakon programa pogledali izložbu koju smo spremili u foajeu te se počastili na domjenku i oduševljeno komentirali cijeli program te čestitali svima na uspješnom radu.

Dvadeset i dvije godine naša Škola uspješno posluje i odgaja mlade obrazovane ljude i poduzetnike. Tu ne planiramo stati. Razvijamo se i dalje i veselimo se nadolazećim vremenima.  Kalendar
 |  2  |  2020
pon uto sri čet pet sub ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org