Terenska nastava u Požegi


Volimo proljetne terenske nastave zbog lijepog sunčanog vremena. Upravo takav dan bio je 11. travnja kada su prvi i treći razredi u pratnji profesora Vukelje te profesorica Boroša Kokić, Srbić i Horvat stigli u Požegu. Razredi ekonomskog smjera uputili su se u tvrtku Plamen d. o. o. koja se bavi proizvodnjom lijevano-željeznih proizvoda. Voditelj službe zaštite Drago Đeneš i referent službe zaštite Stjepan Galić proveli su nas kroz kompletan proces proizvodnje, a kasnije su nam u izložbenom prostoru pokazali dio asortimana tvrtke.

Gimnazijalci su za to vrijeme bili na Trgu sv. Terezije u Dijecezanskom muzeju Požeške biskupije koji se sastoji od sakralne zbirke, zbirke moderne i suvremene umjetnosti, etnografske zbirke, grafičke zbirke te zbirke plaketa. Kroz muzej nas je provela i na pitanja ljubazno odgovarala gospođa Nikolina Mandić.

Nakon kraćeg razgledavanja baroknog središta Požege i ručka u restoranu Stari grad krenuli smo prema Zagrebu u koji smo stigli u poslijepodnevnim satima veseli i raspjevani.


  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org