ISPRAĆAJ MATURANATA


Prigodnim programom ispratili smo još jednu generaciju učenika. Njihov zadnji nastavni dan ne predstavlja početak dugog bezbrižnog ljeta već im predstoji pisanje matura i upisivanje na željeni fakultet. Ipak, zaslužili su malo opuštanja prije započinjanja novog poglavlja.

Prigodnim programom u školskoj dvorani prisjetili su se svojeg četverogodišnjeg druženja i svih lijepih trenutaka. Profesori su im dirljivim govorima posljednji put dali par savjeta, a dodijeljena su i priznanja.

Svaki od maturanata imao je priliku osvrnuti se na sve uspone, padove i uspjehe postignute tijekom školovanja. Probudivši nostalgiju, nasmijavši se i pustivši pokoju suzu, maturanti su se iz dvorane, kroz špalir učenika i profesora, uputili prema izlazu škole.

Prije odlaska na jezero Bundek i nastavka slavlja, razdraganim razrednicama uručili su predivne bukete, a učenicima trećeg razreda predan je ključ škole. Još jednom želimo svim maturantima puno sreće! Nadamo se da će se svojeg puta kroz srednju školu uvijek s radošću prisjećati (M.K.)

  Galerija
Veseli maturanti Novi čuvari ključa škole Predaja ključa škole predstavnici učenika Marti Atmosfera s proslave Atmosfera s proslave I nastavnici sudjeluju u obilježavanju kraja Prisjećanje svih 4 godina provedenih u školi


  Kalendar
 |  2  |  2020
pon uto sri čet pet sub ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org