Ispraćaj maturanata


Veliki dan za maturante Katarine Zrinski bio je utorak 22. 5., njihov zadnji dan škole. Ovo je također bio veliki dan za našu srednju školu jer nismo ispraćali samo jednu od generacija maturanata, već i prvu gimnazijsku generaciju koja je okončala svoje školovanje u Privatnoj gimnaziji i ekonomskoj školi.

Oproštaj je bio organiziran u sportskoj dvorani škole. Maturanti su prvo pogledali prezentaciju kojom je razrednica oba maturantska razreda, prof. Srbić, fotografijama podsjetila na najzanimljivije trenutke njihovog školovanja.

Tradicionalno je među učenicima provedena anketa o najboljem, najzgodnijem maturantu... Rezultati ankete pročitani su učenicima, a zatim su uslijedile osobne zahvale učenika profesorima. Oproštaj je bio dirljiv, bilo je i suza i smijeha.

Kao i svake godine svi učenici škole su, stojeći u špaliru, ispratili naše drage maturante iz škole, nakon čega su profesori imali priliku dobiti neformalne zahvale od svojih učenika – šaljive diplome.

Maturantima su prisutni profesori i učenici zaželjeli puno uspjeha na predstojećoj maturi, na fakultetu, u privatnom i profesionalnom životu.

Završno je ovogodišnja generacija učenika četvrtih razreda predala ključ škole predstavniku budućih maturanata, učeniku 3.b razreda Silvestru Kvesiću, a zatim se pridružila Norijadi i ostatak dana provela na jezeru Bundek sa završnim razredima svih srednjih škola u Zagrebu.

  Galerija
Primopredaja ključa škole Predaja duhovitih certifikata profesorima Zajednička fotografija za sjećanje Zahvale profesorima A kako je bilo u školi? Zadnji trenuci s učenicima iz razreda u Katarini


  Kalendar
 |  7  |  2017
pon uto sri čet pet sub ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org