Božićna priredba 2017.


Kraj prvoga polugodišta obilježili smo Božićnom priredbom na kojoj su učenici prvih razreda pokazali umijeće javnoga govora. Učenici 1.a i 1.b razreda su pred roditeljima i nastavnicima uspješno prezentirali svoje vježbeničke tvrtke te pobijedili strah od javnoga nastupa. Kao budući poduzetnici i poslovni ljudi pokazali su nam važnost dobre pripreme i samopouzdanog nastupa koji je ključan za uspješno komuniciranje i predstavljanje svojega rada.

Na samome početku, ravnatelj Dragan Stanković pozdravio je sve prisutne uz nekoliko uvodnih riječi. Osim prvaša, u središnjem dijelu programa svojim su nas nastupom zabavili i oduševili učenici Maks Bruno Hercigonja (2.b) te Leo Sabol Valenčak (4.a) koji su na gitarama odsvirali dvije skladbe iz vlastitog repertoara. Pjesmu Opomena Antuna Branka Šimića interpretirala jeučenica Marta Kostelić (2.b). Voditeljica programa Božićne priredbe, učenica Tesa Popović (4.a), na samome je kraju čestitala prvašima, zahvalila roditeljima i nastavnicima te, uz čestitku nadolazećih blagdana, pozvala sve prisutne na prigodan domjenak i druženje.

Fotografije ćemo objaviti uskoro, a do tad pogledajte neke od njih na našoj Facebook stranici.

 


  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org