Božićna priredba


Kraj prvog polugodišta prigodno smo obilježili Božićnom priredbom. Na samome početku ravnateljica Antonija Zeba ukratko je predstavila dosadašnji rad i uspjehe naših učenika. Zatim su, pred roditeljima i nastavnicima, učenici 1. razreda prezentirali svoje vježbeničke tvrtke. Time su razvijali svoje poduzetničke vještine, usavršavali poslovno komuniciranje i odlično izveli prvi javni govor.

Također, učenici viših razreda doprinijeli su božićnom ugođaju i upotpunili ovu priredbu svojim talentom. Marta Kostelić interpretirala je bajku Orašar, Maks Bruno Hercigonja izveo je vlastite skladbe na gitari, a Claudija Belić, Daniel Jozić i Zrin Aron Kristić recitirali su Božićnu pjesmu na engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku. Ema Jung Kordić izvela je Dugo u noć, u zimsku bijelu noć, dok je Iva Šulentić krasnoslovila pjesmu Zvijezda večernjica. Na kraju priredbe ravnateljica je uručila zahvalnice volonterima za sudjelovanje na humanitarnoj akciji „Poduzetni za Božić“. Učenici su nesebično izdvojili svoje slobodno vrijeme i volontiranjem uljepšali blagdane djeci bez adekvatne roditeljske skrbi, za što su pohvaljeni. Konačno, voditelj priredbe Leon Žužić čestitao je prvašima na nastupu, zahvalio roditeljima na dolasku, čestitao svima nadolazeće blagdane te pozvao sve prisutne na božićni domjenak.  Kalendar
 |  2  |  2020
pon uto sri čet pet sub ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org