Uz podršku poznatih lica uspješno završen projekt „Poduzetni za Uskrs 2016.“!


Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo kako smo uspješno priveli kraju još jedan humanitarni projekt.

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski već nekoliko godina za redom provodi projekt „Poduzetni za Uskrs“ kojim financijski pomaže socijalno ugroženim skupinama, u suradnji s Caritasom Zagrebačke nadbiskupije.

Učenici i nastavnici škole nesebično su uložili svoje vrijeme, trud, talent i maštu kako bi izradili prigodne ukrase za Uskrs. Uz PGEŠ Katarina Zrinski projektu su se priključili Centar za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj i Udruga „Smiješak za sve“.

Piliće od vune, šarene pisanice, košarice, zečiće i mrkvice – ništa im nije bilo teško izraditi. Uživali su u zabavnim radionicama, a najveći motiv bila je činjenica da pomažu novorođenčadi, djeci do tri godine te majkama i trudnicama smještenim u Caritasovoj Kući ljubavi na Savici.

Osim kreativnosti, učenici i nastavnici pokazali su i prodajne vještine - u trgovačkom centru Arena uredili su štand i svojim veseljem privlačili su znatiželjne prolaznike. Svoju su im podršku dala i poznata lica naše kazališne scene, Renata Sabljak i Goran Bogdan te pjevačica Ivana Husar Mlinac, koja je nesebično odvojila svoje vrijeme za ovaj plemeniti cilj te se učenicima pridružila i na prodajnom štandu.

Šarenilo štanda prepunoga uskrsnih ukrasa, osmijesi šarmantnih učenika i dobronamjernost posjetitelja urodili su plodom te će učenici i nastavnici 31. ožujka 2016. razveseliti štićenike primopredajom prikupljenih sredstava u Caritasovoj Kući ljubavi na Savici. Tom će prigodom, u društvu poznatih koji su podržali projekt, biti održane i edukativne radionice za maloljetne majke i trudnice, štićenice Kuće ljubavi.


  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org