Uspješno završena humanitarna akcija Poduzetni za Božić 2015.

Uspješno je završila tradicionalna humanitarna akcija Poduzetni za Božić koju je i ove godine organizirala Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski. Vrijedne ruke naših učenika i nastavnika ovoga su puta izradile mnogobrojne ukrase koje su potom prodavali na dvjema lokacijama od 10. do 12. prosinca, u Arena centru i City Centru one west, kako bi sakupili sredstva za pomoć Caritasovoj Kući ljubavi Emaus u kojoj su smještena djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Sa zadovoljstvom možemo istaknuti kako je ovo najuspješnija humanitarna akcija koju smo do sada organizirali te su nam se ove godine pridružila mnoga poznata lica. Pjevač Mladen Burnać, Boris Đurđević, osnivač grupe Colonia sa suprugom Valerijom, glumac Goran Bogdan i pjevačica Ivana Marić posjetili su naše izložbene štandove i pomogli su našim volonterima i nastavnicima u provedbi ove plemenite akcije.

Naši su učenici svojom voljom i energijom privukli velik broj posjetitelja koji su rado dali svoj doprinos podržavši humanitarnu akciju u kojoj upravo djeca rade za djecu.

Zahvaljujemo svima koji su nam se priključili i podržali nas na bilo koji način te smo zajedničkim snagama ponovno potvrdili dobro poznatu rečenicu I malo je puno!


  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org