Uspješno proveden humanitarni projekt Poduzetni za Božić!


Ponosno ističemo kako smo uspješno završili još jedan humanitarni projekt Poduzetni za Božić koji dugi niz godina provodi Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski i tako financijski pomaže ugroženim skupinama, u suradnji s Caritasom Zagrebačke nadbiskupije.

I ove su godine naši vrijedni učenici volonteri i nastavnici uložili veliki trud, maštu i nesebično izdvojili vrijeme za izradu prigodnih ukrasa koje su potom prodavali u City Centru one West od 15. do 17. prosinca te Avenue Mallu 16. i 17. prosinca kako bi prikupili sredstva za pomoć Kući sv. Franje u Vugrovcu u kojoj su smještena djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Podržala su nas i mnoga poznata lica. Pjevačice Ivana Plechinger i Antonija Šola, članovi grupe Pravila igre te osnivač grupe Colonia Boris Đurđević sa suprugom Valerijom posjetili su naše izložbene štandove i pomogli našim volonterima i nastavnicima u provedbi ove plemenite akcije.

Ljubaznost i vesela lica naših učenika privukla su velik broj znatiželjnih i dobronamjernih posjetitelja koji su rado dali svoj doprinos i pomogli ostvarenju našeg cilja.

Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način podržali naš humanitarni projekt. Veselimo se novim prilikama za humanitarno djelovanje.


  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org