Učenici Katarine Zrinski za štićenike Caritasa, s mnogo ljubavi!


U utorak 19.1.2016. u Caritasovoj Kući za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi Emaus u Dubcu, održala se primopredaja sredstava prikupljenih tijekom tradicionalne humanitarne akcije „Poduzetni za Božić“.

 

U srdačnom i veselom okruženju, ravnateljica Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski, Antonela Šimunović predala je donaciju Andrei Šimunović, koordinatorici volontera Caritasa Zagrebačke nadbiskupije (CZN) koja je pritom zahvalila svim volonterima i nastavnicima na angažmanu u spomenutoj akciji.

Donacija od 12.400 kuna rezultat je truda učenika i nastavnika PGEŠ Katarina Zrinski koji su u prosincu izrađivali božićne ukrase te ih prodavali u Arena centru te u City Centru One west.

 

Ravnateljica Šimunović zahvalila je svima koji su se uključili u akciju „Poduzetni za Božić“ i naglasila kako škola Katarina Zrinski već godinama djeluje karitativno te kako učenici imaju veliku želju i volju i dalje sudjelovati. Zahvalila je Caritasu na usmjeravanju ka onima najpotrebitijima.

Voditeljica Caritasove kuće Emaus, Sandra Žitković Bunčić potvrdila je kako su potrebe štićenika velike, a od prikupljenih sredstava namjeravaju urediti dnevni boravak u smislenu cjelinu prema idejama i potrebama korisnika.

 

Primopredaji su prisustvovali i korisnici kuće Emaus koji su s učenicima Katarine Zrinski sudjelovali u kratkoj radionici te se pritom uvjerili kako sve što rade, rade s mnogo ljubavi.

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski zahvaljuje svima koji su se priključili i podržali akciju. Vrijednim humanitarcima su na prodajnim štandovima svoju podršku dala i brojna poznata lica, među ostalima Boris Đurđević, sa suprugom Valerijom, Goran Bogdan, Ivana Marić te Mladen Burnać.  Kalendar
 |  6  |  2018
pon uto sri čet pet sub ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org