Učenici i nastavnici PGEŠ Katarina Zrinski za štićenike Kuće sv. Franje


U toplom ozračju Kuće sv. Franje u Vugrovcu 19. siječnja 2017. godine izvršena je primopredaja donacija prikupljenih ovogodišnjim humanitarnim projektom Poduzetni za Božić koji dugi niz godina provodi Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski. Štićenici Kuće su djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi u dobi od četiri godine do srednjoškolskog uzrasta.

Donaciju u iznosu od 13.000,00 kn voditelju Kuće sv. Franje gospodinu Berislavu Janjiću predala je ravnateljica škole profesorica Antonela Šimunović i tom prilikom izjavila: „Iznimno smo ponosni na naše vrijedne volontere, učenike i nastavnike Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski koji već tradicionalno dugi niz godina djeluju karitativno i volonterski. Zahvaljujemo se i našim dugogodišnjim partnerima Caritasu zagrebačke nadbiskupije koji podržavaju naše aktivnosti te nas usmjeravaju i upućuju na one kojima je naša pomoć najpotrebnija. Ovogodišnji humanitarni projekt u organizaciji PGEŠ Katarina Zrinski, Poduzetni za Božić sastojao se od kreativnih radionica na kojima su naši učenici i nastavnici izrađivali prigodne Božićne ukrase te od izložbenih aktivnosti tijekom kojih su prikupljena sredstva u iznosu od 13.000,00 kn. Sva prikupljena sredstva namijenili smo štićenicima Kuće sv. Franje u Vugrovcu. Zahvaljujem svima koji su na bilo koji način podržali naš projekt, sretni smo što možemo pomagati i već sada planiramo nove slične projekte!”

Vrijedni učenici volonteri i nastavnici Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski uložili su veliki trud, maštu i nesebično izdvojili vrijeme za izradu prigodnih ukrasa koje su potom prodavali na izložbenim štandovima u trgovačkim centrima gdje su im se pridružile pjevačice Ivana Plechinger i Antonija Šola, osnivač grupe Colonija Boris Đurđević sa suprugom Valerijom te članovi grupe Pravila igre.

  Galerija
Kuća sv. Franje Kuća sv. Franje Kuća sv. Franje Kuća sv. Franje


  Kalendar
 |  8  |  2018
pon uto sri čet pet sub ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org