Renata Sabljak, Ivana Husar Mlinac i Goran Bogdan ambasadori su našeg humanitarnog projekta


Tradicionalno poduzetni učenici i nastavnici Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski i ove godine organiziraju četvrti humanitarni projekt

Poduzetni za Uskrs!

PGEŠ Katarina Zrinski nastavlja uspješnu suradnju s Caritasom Zagrebačke nadbiskupije, a projektu su se pridružili i učenici Centra za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj te Udruga „Smiješak za sve“.

Svoju podršku, prepoznavši plemenite namjere svih volontera, akciji su dali i poznati i uspješni glumci Renata Sabljak i Goran Bogdan te pjevačica Ivana Husar Mlinac.

Vrijedni i kreativni učenici i njihovi nastavnici su na radionicama izradili prigodne ukrase, a svoje će radove prodavati od 10. do 12. 3. 2016. u trgovačkom centru Arena. Prodaja će se odvijati u radnom vremenu centra Arena od 10:00 do 21:00, odnosno u subotu od 09:00 do 21:00 sat.

Ovoga puta sredstva se prikupljaju za pomoć novorođenčadi, djeci do tri godine te majkama i trudnicama u Kući ljubavi na Savici Caritasa Zagrebačke nadbiskupije, gdje će se 31. 3. 2016. održati i primopredaja uz radionicu edukativnog karaktera za mlade i maloljetne majke.

Cilj projekta je suradnja na promicanju poduzetnog, poduzetničkog i društveno odgovornog poslovanja, dobrovoljno ulaganje vremena, truda, znanja i vještina za dobrobit drugih.

 

Pozivamo vas da nam se pridružite u što većem broju te podržite naše poduzetne volontere, a kupnjom ukrasa pomognete onima najmanjima za koje smo sigurni da će im svakodnevica biti ljepša i lakša kad osjete da ima onih koji mare! Jer i malo je puno!


  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org