Zaprešićkim "Jelačićkama" prvo mjesto!


U petak, 11.04.2014. održano je finale natjecanja Poslovni izazov na Visokoj školi Nikola Šubić Zrinski.

Na ovom jednodnevnom natjecanju, u organizaciji Centra za poduzetništvo Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski, Visoke škole Nikola Šubić Zrinski, Učilišta Petar Zrinski i Udruge Inicijativa, u suradnji s Junior Achievementom, sudjelovalo je 12 timova.

Učenici su sa svojim mentorima branili boje Gospodarske škole Varaždin, X.gimnazije "Ivan Supek", Srednje škole Ban Josip Jelačić iz Zaprešića, I.Tehničke škole Nikola Tesla, Obrtničke škole za osobne usluge, Srednje škole Dugo Selo, XVI.gimnazije, Drvodjeljske škole i Nadbiskupske klasične gimnazije i Druge ekonomske škole. Natjecatelji su svojim radovima pokazali zavidnu razinu kreativnosti i maštovitosti, a testirane su i njihove prezentacijske vještine i javni nastup.

Tročlani ocjenjivački sud činili su: gospodin Michael Glazer (direktor SEE Advisors), gospodin Darko Radičanin (direktor Junior Achievement Serbia) te gospodin Mario Cvrtila ( voditelj informatičke službe, Obrazovna grupa Zrinski).

Pobjedile su učenice tima "Jelačićke" iz Srednje škole Ban Josip Jelačić iz Zaprešića, kojima je ravnateljica PGEŠ Katarina Zrinski, Antonela Šimunović,prof. uručila bogate nagrade. Djevojke su osvojile trogodišnje školarine stručnog studija Ekonomija poduzetništva na Visokoj školi N.Š.Zrinski, a nagradila ih je i Školska knjiga d.d., Zagrebačko gradsko kazalište Komedija te Green Gold Bowling Zagreb.
Sponzori su osigurali i utješne nagrade za sve sudionike tako da nitko nije otišao praznih ruku.


Čestitamo pobjednicama, Jasmini Mrvoljak, Nikolini Žiljak i Ivani Kukec,  drugo plasiranom timu iz XVI. gimnazije te treće plasiranim momcima iz I.Tehničke škole Nikola Tesla, kao i svim sudionicima finala!
Natjecatelje je posebno razveselilo što 20 najboljih putuje na finale natjecanja Poslovni izazov Zapadnog Balkana koje se ove godine održava u Sarajevu, od 26. do 28.04.2014.!

Veselimo se budućem susretu!  Kalendar
 |  2  |  2020
pon uto sri čet pet sub ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org