Sudjelovanje u Proljetnoj školi HPKZ-a


U utorak 1.travnja, u Opatiji, u sklopu trodnevnog programa Proljetne škole Hrvatskog pedagoško-književnog zbora, predstavnici Obrazovne grupe Zrinski gospodin Vitomir Tafra, mag.oec. i mr.sc. Zdravko Tkalec održali su plenarno predavanje s temom „Poduzetništvo kao međupredmetna tema- školski kurikulum“.

Nakon predavanja su održali zanimljive radionice. Radionica gospodina Tafre nosila je naziv „Izrada metodičkog scenarija poduzetništva kao međupretmetne teme u predmetnoj nastavi“, dok je radionica gospodina Tkaleca nazvana Izrada metodičkog scenarija poduzetništva kao međupredmetne teme u razrednoj nastavi“.

Proljetnoj školi su uz gospodina Tafru i gospodina Tkaleca nazočile i ravnateljica Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarine Zrinski, Antonela Šimunović te profesorica hrvatskog jezika i književnosti, Antonija Baković. Stručnjaci Obrazovne grupe Zrinski su i ovoga puta s veseljem pripomogli u poduzetničkoj edukaciji nastavnika i pedagoga osnovnih škola Republike Hrvatske.

  Galerija
Ravnateljica Antonela Šimunović i profesorica Antonija Baković sa članicama organizacijskog odbora HPKZ-a Sudionice radionice gospodina Tafre Sudionici radionice gospodina Tkaleca Predavanje gospodina Zdravka Tkaleca Gospodin Vitomir Tafra održava predavanje


  Kalendar
 |  9  |  2019
pon uto sri čet pet sub ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org