Sudjelovanje naših profesora u Programu Proljetne škole HPKZ-a

Zadnjeg dana ožujka u Opatiji počinje Proljetna škola Hrvatskog pedagoško – književnog zbora. Program ovogodišnje Proljetne škole će otvoriti prof. dr. sc. Nevio Šetić, predsjednik HPKZ-a, Vinko Filipović, prof., ravnatelj Agencije za odgoj i Obrazovanje te mr. sc. Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba.

 

Proljetna škola je zamišljena kroz trodnevni program prepun zanimljivih predavanja, seminara, radionica, plenarnih sesija, okruglih stolova i prikaza primjera iz prakse za profesore, nastavnike, pedagoge i stručne suradnike na svim razinama obrazovanja, no s posebnim naglaskom na osnovnim školama.

 

Drugog dana Proljetne škole, predstavnici Obrazovne grupe Zrinski, gosp. Vitomir Tafra, mag.oec. i mr. sc. Zdravko Tkalec, održat će plenarno predavanje na temu “Poduzetništvo kao međupredmetna tema – školski kurikulum”, a zatim će na pojedinačnim radionicama gosp. Tafra predstaviti temu “Izrada metodičkog scenarija poduzetništva kao međupredmetne teme u predmetnoj nastavi”, a gosp. Tkalectemu “Izrada metodičkog scenarija poduzetništva kao međupredmetne teme u razrednoj nastavi”.  Predavanja i radionice naših stručnjaka su samo jedna od nadolazećih aktivnosti Centra izvrsnosti za poduzetništvo koji od 2013. djeluje u sklopu Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski.

 

Ravnateljica Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski, Antonela Šimunović, prof. će nazočiti Proljetnoj školi kao jedan od uzvanika, a vjerujemo da će tom prilikom, uz kolegicu Antoniju Baković, profesoricu hrvatskog jezika i književnosti, svojom nazočnosti pridonijeti događanju i potvrditi znanje naših stručnjaka koji svojim dugogodišnjim iskustvom u obrazovanju za poduzetništvo pomažu pri uvođenju poduzetničkih sadržaja u osnovne škole.

  Galerija
Proljetna škola Hrvatskog pedagoško – književnog zbora


  Kalendar
 |  2  |  2020
pon uto sri čet pet sub ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org