Održana radionica za srednjoškolce „Lights!“


U subotu, 08.03.2014. održali smo prvu besplatnu radionicu za srednjoškolce „Lights!“, u sklopu niza radionica pod nazivom „Lights-Camera-Action!“, vezano uz natjecanje „Poslovni izazov“, koje Visoka škola Nikola Šubić Zrinski organizira u suradnji s Udrugom Inicijativa i Centrom izvrsnosti za poduzetništvo PGEŠ Katarina Zrinski.

 

Na radionici su sudjelovali učenici i učenice II. ekonomske škole iz Zagreba te Obrtničke škole za osobne usluge iz Zagreba. Tema radonica bila je „Brendiranje srednje škole“, a učenike koji sudjeluju nastojimo pripremiti za uspješno izvršavanje zadatka u natjecanju -  snimanje promotivnog filma/videa o njihovoj srednjoj školi te izradu kvalitetne i zanimljive Power Point prezentacije, kojom će uz video uradak predstaviti svoju srednju školu.

 

Na prvoj su radionici predstavljene marketinške teme „Osnove marketinga i komunikacije s tržištem“, „Oblici promotivnih materijala“ i „Brand i brendiranje“, koje su predstavile Ivana Žižić, voditeljica PR-a Obrazovne grupe Zrinski te Marina Nikolić, voditeljica Marketinga i asistent na kolegiju Marketing na Visokoj školi Nikola Šubić Zrinski. Tomislav Polić, profesor u PGEŠ Katarina Zrinski i voditelj Centra izvrsnosti govorio je o „Osnovama prezentacije i javnog nastupa“, a Mario Cvrtila, voditelj IT sektora predstavio je „Power Point kao alat za izradu prezentacija“.

 

Preostale dvije planirane radionice, pod radnim nazivima „Camera!“ i „Action!“  će se održati sljedeće dvije subote (15.03. i 22.03.2014.) od 9:00 – 12:30 (4 školska sata s uključenim pauzama i osvježenjem). Premda radionice nisu uvjet za uključivanje u natjecanje „Poslovni izazov“ kako bi se uključilo u natjecanje, a svi koji se žele priključiti i dalje su dobrodošli te se stignu prijaviti i na radionice i na natjecanje putem e-maila: poslovni.izazov@zrinski.org.

 

  Galerija
Mario Cvrtila, voditelj IT odjela OGZ-a otkriva učenicima finese Power Pointa-a Učenice su koncentrirano pratile sve teme radionice Profesor Tomislav Prović Sudionici radionica pažljivo su slušali predavanje Sudionici radionica pažljivo su slušali predavanje Ivana Žižić i Marina Nikolić predstavile su teme radionice "Lights!"


  Kalendar
 |  2  |  2020
pon uto sri čet pet sub ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org