Finale natjecanja "Što hoću, mogu!" 2013.

Finale natjecanja osnovnih škola, pod nazivom Što hoću, mogu!, cilj kojeg je bio osvijestiti značaj ranog odgoja i obrazovanja za poduzetništvo u skladu s Nacionalnim okvirnim kurikulumom te Strategijom učenja za poduzetništvo, održano je u prostorima Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski.

Do finala su došle četiri ekipe, pod nazivom ADV parketi, Mirno more, My E-Life i Enjoy the Sun, iz dviju osnovnih škola, OŠ Prečko i OŠ Fran Krsto Frankopan, koji su uz podršku svojih mentora i profesora, te uz prisustvo učenika i djelatnika Obrazovne grupe Zrinski, prezentirale svoj rad.

Nakon uvodnog pozdrava predsjednika Uprave Obrazovne grupe Zrinski, gospodina Vitomira Tafre, učenici su prezentirali svoje zanimljive radove, nakon čega je ocjenjivački sud proglasio pobjednike natjecanja. Učenici su uspješno odradili svoje prezentacije, te je ocjenjivački sud imao težak odabir najboljega.

Treće mjesto i nagradu Pučkog otvorenog učilišta Petar Zrinski, poklon bon za Seminar brzog čitanja, osvojio je tim Mirno more.

Drugo mjesto i poklon bon za Seminar brzog čitanja i tečaj Braingym osvojio je tim ADV Parketi kojima je nagrade uručila ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Petar Zrinski, Ivona Pavelić. Drugoplasirani je tim također dobio poklon pakete sponzora Jadran čarape koje je uručila voditeljica nastave Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski, profesorica Katica Srbić.

Glavnu nagradu, školarinu za sva tri člana tima za jedan od obrazovnih programa Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski u vrijednosti od preko 300.000,00 kuna, osvojio je tim Enjoy the Sun. Nagrade im je uručila ravnateljica Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski, profesorica Antonela Šimunović, poručivši pobjednicima kako im ova iznimno vrijedna nagrada otvara put u vrhunsko obrazovanje u sklopu vrlo kvalitetne i moderne škole. Profesorica Vlasta Ferenac podijelila je svim finalistima poklon bonove za jednodnevni izlet u inozemstvo, te potvrde svim kandidatima i zahvalnice predstavnicima škola za sudjelovanje u natjecanju.

Učenici su kroz svoje prezentacije uspješno pokazali razvoj poduzetničkih, te socijalnih i komunikacijskih vještina, sposobnost uključenja u timski rad kao i odgovorno ponašanje, kreativnost i inovativnost te samopouzdanje.  Kalendar
 |  1  |  2020
pon uto sri čet pet sub ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org