Obrazovna grupa Zrinski dobitnica međunarodnog priznanja za doprinos razvoju poduzetništva

U Dubrovniku danas počinje 3. Regionalni summit poduzetnika „300 najboljih“ u sklopu kojeg će se održati i dodjela priznanja „Stvaratelji za stoljeća“, projekt nagrađivanja najzaslužnijih za razvoj poduzetništva na području Srednje i Jugoistočne Europe.

 

Obrazovnoj grupi Zrinski dodijeljeno je priznanje „Stvaratelji za stoljeća“ za doprinos razvoju poduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi u 2015. godini.

 

Priznanje za dosljedan i kontinuiran rad članica Obrazovne grupe Zrinski na razvoju poduzetništva u obrazovanju, na svim njegovim razinama, primit će predsjednik Upravnog Vijeća OGZ-a gospodin Vitomir Tafra u društvu dekana Visoke škole N. Š. Zrinski dr. sc. Ivice Katavića, prof. v. š.

 

„300 NABOLJIH“ održava se u organizaciji Međunarodnog ekonomskog foruma Perspektive, a odvijat će se od 4. do 6. ožujka u Dubrovniku (Hotel Sheraton, Župa dubrovačka) te okuplja zavidnu brojku poduzetnika iz čak 13 europskih zemalja.

Očekuju se govornici i gosti iz samog državnog vrha te brojna renomirana imena iz svijeta poduzetništva.

Na ovom svojevrsnom festivalu poduzetništva realizirat će se desetak različitih programskih kongresno-edukacijskih sadržaja, jedinstvenih skupova o poduzetništvu i ekonomiji na kojima će se razgovorom i druženjem razmjenjivati profesionalna iskustva te promovirati značaj poduzetništva.

U sklopu ceremonije bit će promovirana tzv. dubrovačka Povelja za razvoj poduzetništva, koju su još 2015. usvojili sudionici najavljenog skupa. Dodatna je vrijednost ovogodišnjeg susreta u Dubrovniku i pokretanje inicijative europskih poduzetnika kako bi nadolazeća 2017. bila proglašena Godinom poduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi.

  O nama

Institut za obrazovanje za poduzetništvo - E4E, prvi hrvatski znanstveno-stručni istraživački institut s fokusom na učenje za poduzetništvo.

  Kontaktirajte nas:
  Institut za obrazovanje za poduzetništvo - E4E

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : +385 0800 442 442
E-pošta : institut@zrinski.org