Završna konferencija projekta „Međupredmetna tema poduzetništvo u srednjim školama“

Projekt „Međupredmetna tema poduzetništvo u srednjim školama“ službeno je odobren krajem prošle godine kada je i potpisan Ugovor s Ministarstvom obrazovanja, znanosti i sporta. Potpisnik Ugovora i prijavitelj projekta je Udruga Inicijativa koja je zajedno s Privatnom gimnazijom i ekonomskom školom Katarina Zrinski, Srednjom strukovnom školom Vinkovci, Gimnazijom Nova Gradiška te Srednjom školom Bartula Kašića s otoka Paga tijekom više od 8 mjeseci radila na provedbi projekta.

 

Glavni je cilj projekta podizanje i povećanje poduzetničkih kompetencija i aktivnosti kod učenika završnih razreda srednjih škola uvođenjem poduzetništva kao međupredmetne teme u srednjoj školi. U sve nastavne predmete partnerskih škola implementirali su se poduzetnički sadržaji koji će biti usvajani tijekom nadolazećih školskih godina u nastavnim procesima pojedinih predmeta.

 

Nakon provedene analize učeničkih i nastavničkih kompetencija, a temeljem dobivenih rezultata, izrađen je Priručnik za učenike i nastavnike kojim su se objedinili svi poduzetnički sadržaji u srednjim školama te poduzetništvo kao međupredmetna tema. Priručnik će zajedno s projektnim aktivnostima biti predstavljen na završnoj konferenciji.

 

Domaćin završne konferencije bit će PGEŠ Katarina Zrinski, partner na projektu, a sama konferencija održat će se 29. kolovoza 2017. godine na adresi Selska cesta 119 s početkom u 11:30 u Predavaonici 2 (u prizemlju).

  O nama

Obrazovna grupa Zrinski razvija cjeloživotno učenje za poduzetništvo.

  Kontaktirajte nas:
  Obrazovna grupa Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 0800 442 442
E-pošta : grupa@zrinski.org