Posebne pogodnosti za obrtnike ciljem nastavka obrazovanja na visokoškolskoj razini


Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski Zagreb jedna je od četiri ustanove koje čine Obrazovnu grupu Zrinski (OGZ). Osnovana je 2008. godine kao logičan nastavak srednjoškolskog obrazovanja za poduzetništvo. Sukladno deklariranoj viziji i jednom od ključnih strateških ciljeva (društvena uključenost) te dugogodišnjoj suradnji koju OGZ ima s Hrvatskom obrtničkom komorom, koristimo priliku da vam predstavimo mogućnosti provedbe obrazovnih programa i projekta za učenike, ali i obrtnike koji su završili trogodišnje obrtničke i druge strukovne škole na području RH.

 

Projekt organizacije pripremnog seminara je osmišljen za kandidate koji nakon završetka srednjoškolskog žele nastaviti svoje obrazovanje na visokoškolskoj razini. Visoka škola Nikola Šubić Zrinski s tim ciljem organizira seminar pod nazivom „Stjecanje poduzetničkih kompetencija s ciljem razvoja obrtništva“ u ukupnom trajanju od 350 nastavnih sati, putem kojeg se obrtnici pripremaju za preddiplomski stručni studij „Ekonomija poduzetništva“ ili „Globalna logistika“ u trajanju od 3 godine, nakon kojeg stječu naziv stručni prvostupnik (bacc. oec.) ekonomije te 180 ECTS bodova. Troškovi upisnine iznose 2.500,00kn. Prilikom upisa polaznika na gore navedene studije, iznos školarine umanjuje se za navedeni iznos.

 

Pripremni seminar obuhvaća sljedeće razlikovne predmete u trajanju od 70 nastavnih sati po predmetu (350 sati ukupno):

  • Hrvatski jezik
  • Engleski jezik
  • Matematika
  • Informatika
  • Knjigovodstvo

 

Temeljem sporazuma o obrazovnoj, stručnoj, tehničkoj i znanstveno-istraživačkoj suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom i Ministarstvom poduzetništva i obrta, Visoka škola Nikola Šubić Zrinski ističe se i kao donator nagrade 'Šegrt Hlapić' koja znači stimuliranje mladih da ostaju kao poslovni subjekti u svojim mjestima.

 

Student spomenute pogodnosti može koristiti upisom na redovni, izvanredni ili online studijski program u Zagrebu ili u domicilu (online). Studentima koji su iz osobnih razloga prekinuli studiranje na ovaj način je omogućen nastavak visokoškolskog obrazovanja.

 

Više informacija na besplatnom telefonu 0800 442 442.

  O nama

Obrazovna grupa Zrinski razvija cjeloživotno učenje za poduzetništvo.

  Kontaktirajte nas:
  Obrazovna grupa Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 0800 442 442
E-pošta : grupa@zrinski.org